Tarta jagodowa z kremem imbirowym

Tarta jagodowa z kremem imbirowym
Jeśli 1,75 zł za porcję spada twój budżet, tarta jagodowa z kremem imbirowym może być spektakularna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, cukru granulowanego, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta jagodowa z kremem imbirowym, Tarta Z Kremem Jagodowym, oraz Tarta Śmietankowo-Jagodowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać żółtka i 2 łyżki wody do mycia jaj. Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Rozłóż 1 arkusz ciasta na 12-calowym kwadracie pergaminu i umyj wszystko jajkiem. Nakłuć całą powierzchnię równomiernie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Rozłóż drugi arkusz ciasta na desce do krojenia i wytnij ostry mały nóż o szerokości 1 1/4 cala wzdłuż 2 sąsiednich krawędzi, zachowując pozostały kwadrat do innego użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
4
Umieść pod kątem prostym na 1 rogu na 2 sąsiadujących krawędziach pokrojonego ciasta, tworząc pierwszą ćwiartkę tarty.
5
Przenieść ciasto na pergaminie do blachy do pieczenia w zamrażarce i schłodzić do firmy, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Przełożyć ciasto na pergaminie z zamrażarki na deskę do krojenia i przyciąć pasek o szerokości 1/4 cala ze wszystkich 4 Krawędzi za pomocą końcówki małego noża i linijki i przeciąć całe ciasto. Wykonaj pionowe cięcia o długości 1/4 cala przez podwójne warstwy krawędzi w odległości około 1/2 cala (aby pomóc w równomiernym wzroście boków).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Powrót ciasto na pergaminie do blachy do pieczenia w zamrażarce i schłodzić do firmy, ale nie stałe, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Rozgrzej piekarnik do 232° i podgrzać inną blachę do pieczenia na najniższym stojaku w piekarniku do gorąca, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i przenieść ciasto na pergaminie z zamrażarki do gorącej blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Piec ciasto na najniższym stojaku piekarnika, aż dmuchane i głęboko złoty brąz (trochę ciemniejszy niż zwykle, więc podwójne krawędzie są gotowane przez), 14 do 16 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Przenieść ciasto na pergaminie do stelaża do ostygnięcia.
12
Powtórz procedurę z pozostałymi 3 paczkami ciasta francuskiego, aby uzyskać pozostałe 3 ćwiartki tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1
Serek śmietankowy i cukier granulowany mieszamy w maszynce do gotowania, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj imbir i pulsuj, aż drobno posiekasz i dobrze połączysz mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1
Jeśli jest bardzo nadmuchany, delikatnie spłaszczyć wewnętrzne części ciasta (jednowarstwowe) lekko dłonią. Dopasuj ćwiartki razem na płaskiej płycie, tworząc gigantyczną kwadratową skorupę tart, przycinając wewnętrzne krawędzie każdego kwadrantu lekko ząbkowanym nożem, aby pomóc ćwiartkom dopasować się do siebie płynnie. "Przyklej" wewnętrzne krawędzie razem z odrobiną kremu imbirowego, a następnie rozprowadź pozostały krem imbirowy równomiernie na tarcie, pozostawiając podwójne krawędzie jako obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
2
Ułóż truskawki w dekoracyjny wzór na kremie. Doprowadzić galaretkę do wrzenia z pozostałymi 2 łyżkami wody, ubijając do gładkości, a następnie gotować na wolnym ogniu 1 minutę. Do dużej miski wrzucić trzy czwarte glazury z jagodami i łyżką jagód na tartę, aby przykryć śmietanę między truskawkami, lekko usypując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Truskawki posmaruj pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania PrecliPatyczki Do Maczania Precli
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
* Wszystkie 4 ćwiartki ciasta mogą być przygotowane (ale nie pieczone)1 dzień wcześniej i ułożone w zamrażarce między arkuszami pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pozostaw każdą sekcję w temperaturze pokojowej, aż nie zamarznie, ale nadal będzie trwała, około 5 minut przed pieczeniem.* Krem imbirowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Zmontowana tarta może być przechowywana w chłodnej temperaturze pokojowej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn