Jeśli 1,75 zł za porcję spada twój budżet, tarta jagodowa z kremem imbirowym może być spektakularna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 643 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 24. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka wody, cukru granulowanego, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta jagodowa z kremem imbirowym, Tarta Z Kremem Jagodowym, oraz Tarta Śmietankowo-Jagodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać żółtka i 2 łyżki wody do mycia jaj. Umieść blachę do pieczenia w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2
Rozłóż 1 arkusz ciasta na 12-calowym kwadracie pergaminu i umyj wszystko jajkiem. Nakłuć całą powierzchnię równomiernie widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Rozłóż drugi arkusz ciasta na desce do krojenia i wytnij ostry mały nóż o szerokości 1 1/4 cala wzdłuż 2 sąsiednich krawędzi, zachowując pozostały kwadrat do innego użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieść pod kątem prostym na 1 rogu na 2 sąsiadujących krawędziach pokrojonego ciasta, tworząc pierwszą ćwiartkę tarty.
5
Przenieść ciasto na pergaminie do blachy do pieczenia w zamrażarce i schłodzić do firmy, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Przełożyć ciasto na pergaminie z zamrażarki na deskę do krojenia i przyciąć pasek o szerokości 1/4 cala ze wszystkich 4 Krawędzi za pomocą końcówki małego noża i linijki i przeciąć całe ciasto. Wykonaj pionowe cięcia o długości 1/4 cala przez podwójne warstwy krawędzi w odległości około 1/2 cala (aby pomóc w równomiernym wzroście boków).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up
7
Powrót ciasto na pergaminie do blachy do pieczenia w zamrażarce i schłodzić do firmy, ale nie stałe, o 10 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Rozgrzej piekarnik do 232° i podgrzać inną blachę do pieczenia na najniższym stojaku w piekarniku do gorąca, o 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i przenieść ciasto na pergaminie z zamrażarki do gorącej blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Piec ciasto na najniższym stojaku piekarnika, aż dmuchane i głęboko złoty brąz (trochę ciemniejszy niż zwykle, więc podwójne krawędzie są gotowane przez), 14 do 16 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Przenieść ciasto na pergaminie do stelaża do ostygnięcia.
12
Powtórz procedurę z pozostałymi 3 paczkami ciasta francuskiego, aby uzyskać pozostałe 3 ćwiartki tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1
Serek śmietankowy i cukier granulowany mieszamy w maszynce do gotowania, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj imbir i pulsuj, aż drobno posiekasz i dobrze połączysz mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1
Jeśli jest bardzo nadmuchany, delikatnie spłaszczyć wewnętrzne części ciasta (jednowarstwowe) lekko dłonią. Dopasuj ćwiartki razem na płaskiej płycie, tworząc gigantyczną kwadratową skorupę tart, przycinając wewnętrzne krawędzie każdego kwadrantu lekko ząbkowanym nożem, aby pomóc ćwiartkom dopasować się do siebie płynnie. "Przyklej" wewnętrzne krawędzie razem z odrobiną kremu imbirowego, a następnie rozprowadź pozostały krem imbirowy równomiernie na tarcie, pozostawiając podwójne krawędzie jako obramowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
2
Ułóż truskawki w dekoracyjny wzór na kremie. Doprowadzić galaretkę do wrzenia z pozostałymi 2 łyżkami wody, ubijając do gładkości, a następnie gotować na wolnym ogniu 1 minutę. Do dużej miski wrzucić trzy czwarte glazury z jagodami i łyżką jagód na tartę, aby przykryć śmietanę między truskawkami, lekko usypując.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Truskawki posmaruj pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
* Wszystkie 4 ćwiartki ciasta mogą być przygotowane (ale nie pieczone)1 dzień wcześniej i ułożone w zamrażarce między arkuszami pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Pozostaw każdą sekcję w temperaturze pokojowej, aż nie zamarznie, ale nadal będzie trwała, około 5 minut przed pieczeniem.* Krem imbirowy można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Zmontowana tarta może być przechowywana w chłodnej temperaturze pokojowej 3 godziny przed podaniem.