Tarta Cytrynowo-Kokosowa
Tarta cytrynowo-kokosowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ścinane migdały, mąkę, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Tarta cytrynowa ze skórką kokosową, Tarta cytrynowo-Jagodowa ze skórką kokosową, oraz Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem brązowo-cukrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line a 13-x 9-calowa patelnia z folią aluminiową, pozwalająca na dodatkowe powieszenie po bokach; odstawić.
Mąkę połączyć z 1/2 szklanki cukru pudru.
Masło pokroić w mieszankę mąki z blenderem do ciasta, aż będzie kruche; wymieszać migdały. Mocno wcisnąć mieszaninę do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do jasnego złotego koloru.
Wymieszać ciasto cytrynowe i Kokosowe; zalać upieczoną skórką.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub aż zestaw. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Posypać równomiernie pozostałym 1/2 szklanki cukru pudru; wyjąć tartę i wsunąć na półmisek.
Dekorować, w razie potrzeby.