Tarta cebulowa Vidalia z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem

Tarta cebulowa Vidalia z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem
Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 359 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, lokalnego miodu, cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, Bezglutenowa Tarta Z Figami I Malinami Mascarpone Z Lokalnym Miodem, oraz Vidalian Dip Cebulowy Z Boczkiem Kruszy.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, mieszaj mąkę, masło i sól w misce robota kuchennego wyposażonego w plastikowe ostrze, aż masło będzie wielkości małego groszku-około dziesięciu impulsów. Stopniowo mżawka w lodowatej wodzie podczas pulsowania. Potrzebna ilość zależy od wilgotności mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj tylko tyle wody, aby ciasto uformowało luźną kulkę. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i szybko uformować ciasto na krążek o grubości 1 cala. Owinąć folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut (lub do trzech dni) na odpoczynek. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni około 20 minut przed planujesz upiec tartę.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W międzyczasie przygotuj nadzienie.
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj boczek w jednej warstwie i gotuj, obracając w razie potrzeby, aż boczek będzie chrupiący i tłuszcz zostanie wytopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Usuń boczek, aby osuszyć na papierowych ręcznikach do ostygnięcia, siekając grubo, gdy ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku (odrzucając resztę lub używając do innego celu)na patelni i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę, sól, pieprz i tymianek. Gotować na średnim ogniu, aż cebula zmięknie, często mieszając, o 15 protokół. Nie pozwól cebuli brązowy!
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Dodaj wino i zwiększ ciepło do średnio-wysokiego. Gotować, aż wino gotuje się do glazury, o 3 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskich i dodać miód i zarezerwowane posiekany boczek. Wymieszać i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Usuń mieszaninę cebuli z ognia i łyżką do płytkiej patelni; przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Po ostygnięciu odcedzić nadmiar soków z patelni i wymieszać z jajkiem i śmietaną. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Aby złożyć, zwinąć zarezerwowane ciasto do grubości 1/4 cala. Wyłożyć patelnię z ciastem i uformować równe krawędzie. Przechowywać w lodówce kolejne 10 minut, następnie wyłożyć ciasto z pergaminem i wypełnić ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Piec 20 do 25 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć papier i wagi i piec kolejne 15 do 20 minut, aby brązowy dno. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed napełnieniem. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni. Wypełnić ciasto z mieszaniny cebuli i piec, aż złoty kolor i nadzienie jest ustawiony, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Z książki kucharskiej Southern Farmers Market Holly Herrick. Tekst © 2009 Holly Herrick; zdjęcia © 2009 Rick McKee. Przedruk za zgodą Gibbsa Smitha.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn