Tarta cebulowa Vidalia z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem

Tarta cebulowa Vidalia z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem
Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 359 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, lokalnego miodu, cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Vidaliańska tarta cebulowa z boczkiem, lokalnym miodem i świeżym tymiankiem, Bezglutenowa Tarta Z Figami I Malinami Mascarpone Z Lokalnym Miodem, oraz Vidalian Dip Cebulowy Z Boczkiem Kruszy.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciasto, mieszaj mąkę, masło i sól w misce robota kuchennego wyposażonego w plastikowe ostrze, aż masło będzie wielkości małego groszku-około dziesięciu impulsów. Stopniowo mżawka w lodowatej wodzie podczas pulsowania. Potrzebna ilość zależy od wilgotności mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj tylko tyle wody, aby ciasto uformowało luźną kulkę. Ciasto obrócić na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i szybko uformować ciasto na krążek o grubości 1 cala. Owinąć folią i przechowywać w lodówce przez 30 minut (lub do trzech dni) na odpoczynek. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni około 20 minut przed planujesz upiec tartę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
W międzyczasie przygotuj nadzienie.
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj boczek w jednej warstwie i gotuj, obracając w razie potrzeby, aż boczek będzie chrupiący i tłuszcz zostanie wytopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Usuń boczek, aby osuszyć na papierowych ręcznikach do ostygnięcia, siekając grubo, gdy ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Rezerwa 2 łyżki tłuszczu boczku (odrzucając resztę lub używając do innego celu)na patelni i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cebulę, sól, pieprz i tymianek. Gotować na średnim ogniu, aż cebula zmięknie, często mieszając, o 15 protokół. Nie pozwól cebuli brązowy!
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8
Dodaj wino i zwiększ ciepło do średnio-wysokiego. Gotować, aż wino gotuje się do glazury, o 3 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskich i dodać miód i zarezerwowane posiekany boczek. Wymieszać i gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Usuń mieszaninę cebuli z ognia i łyżką do płytkiej patelni; przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Po ostygnięciu odcedzić nadmiar soków z patelni i wymieszać z jajkiem i śmietaną. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Aby złożyć, zwinąć zarezerwowane ciasto do grubości 1/4 cala. Wyłożyć patelnię z ciastem i uformować równe krawędzie. Przechowywać w lodówce kolejne 10 minut, następnie wyłożyć ciasto z pergaminem i wypełnić ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Piec 20 do 25 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Wyjąć papier i wagi i piec kolejne 15 do 20 minut, aby brązowy dno. Pozostawić do ostygnięcia lekko przed napełnieniem. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni. Wypełnić ciasto z mieszaniny cebuli i piec, aż złoty kolor i nadzienie jest ustawiony, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
13
Z książki kucharskiej Southern Farmers Market Holly Herrick. Tekst © 2009 Holly Herrick; zdjęcia © 2009 Rick McKee. Przedruk za zgodą Gibbsa Smitha.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn