Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj zupę z czerwonej stodoły. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz seler, cukinię, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Piernikowa Stodoła, Angus Barn Chocolate Chess Pie, oraz Barn Cake z Cupcakes zwierząt gospodarskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć kiełbasę, cebula, seler, papryka, cukinia i czosnek w dużym rondlu; smażyć, aż kiełbasa jest rumiane i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cukinia
Papryka
Kiełbasa
Seler
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszaj pomidory, pastę pomidorową, wodę, Bazyl, sól i pieprz; gotuj do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pasta Pomidorowa
Pomidor
Bazylia
Woda
3
Wymieszać w fasoli garbanzo, ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciecierzyca
4
Podawać w rozgrzanych miseczkach do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona