Tarta Brzoskwiniowo-Migdałowa
Tarta brzoskwiniowo-migdałowa jest wegańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki, skrobię kukurydzianą, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta brzoskwiniowo-migdałowa, Tarta brzoskwiniowo-migdałowa, oraz Tarta brzoskwiniowo-migdałowa.
Instrukcje
Rozłóż kawałek i umieść na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rolka piecrust w 12-calowym okręgu.
Umieść na blasze do pieczenia lub patelni do pizzy pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz brzoskwinie, morele, cukier granulowany i skrobię kukurydzianą; delikatnie wrzuć.
Rozłóż mieszaninę na piecrust, pozostawiając 2-calową granicę. Złóż 2-calową granicę nad owocami, naciskając, aby delikatnie uszczelnić, gdzie piecrust nakłada się (piecrust częściowo pokryje owoce). Brzegi lekko zalać sprayem do gotowania i posypać cukrem turbinado.
Migdały posypać mieszanką brzoskwiniową.
Piec w 425 przez 22 minuty lub aż ciasto będzie lekko rumiane.
Ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku z drutu 30 protokół.