Tarta bez fuss z szynką i crème fraîche

Tarta bez fuss z szynką i crème fraîche
Niefrasobliwa tarta z szynką i crème fraîche wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga pietruszki z płaskim liściem, jajka, crème fraîche i pieczonej szynki. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Tarta czekoladowa z crème fraîche i malinami, Tarta Z Wędzonym Łososiem Crème Fraîche, oraz Bzu Crème Fraîche Tarta Z Brytyjskimi Truskawkami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 220C / wentylator 200C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia i wynik linii około 3 cm wewnątrz, aby utworzyć obramowanie. Z widelcem, ukłucie tylko w granicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Posmaruj wszystko roztrzepanym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Piec ciasto przez 12 minut, aż dobrze wyrośnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozłóż creme fraiche w granicach ciasta, dopraw pieprzem i wróć do piekarnika na kolejne 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika, gdy jest dobrze zabarwiony, przykryć pokrojoną szynkę, a następnie posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać z pieczonymi warzywami lub pomidorami i sałatką z czerwonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje do tarty. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn