Taramasalata z chlebem i ziemniakami
Taramasalata z chlebem i ziemniakami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwki, kolendra, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Taramasalata z chlebem, Taramasalata z ziemniakami, oraz Latki z ziemniaków i topinamburu Yukon Gold z majonezem jabłkowo-chrzanowym i Taramasalatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kromki chleba w misce i dodaj wodę do przykrycia. Odstawić do namoczenia na kilka minut. Gdy chleb jest nasycony, wyciśnij wodę.
Umieść ziemniaki w małym rondlu, przykryj wodą i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, O 8 protokół.
Odcedzić ziemniaki i odstawić do wyschnięcia na kilka minut, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Używając robota kuchennego, miksera lub moździerza i tłuczku, wymieszaj chleb, ziemniaki, sarnę, szalotkę i sok z cytryny, stopniowo maczając w oleju, aż do całkowitego połączenia.
Przenieść mieszaninę do naczynia i uformować ją w bochenek lub kopiec.
Posyp kolendrę na górze i ułóż oliwki na brzegach.
Podawać w towarzystwie chleba.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;