Tapenada z suszonych pomidorów z Crostini
Tapenada z suszonych pomidorów z Crostini może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka ukośnie chleb bagietka, woda, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wrzącą wodę i suszone pomidory; przykryć i odstawić 15 minut lub do miękkości.
Pomidory odcedzić w durszlaku nad miską, zastrzegając 3/4 szklanki płynu.
Połączyć pomidory, reserved płyn, oliwki, bazylia, sok z cytryny, i czosnek w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Umieścić mieszaninę pomidorów w małej misce; wymieszać z olejem. Kryj się i wyluzuj.
Połowę kromek chleba ułożyć na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko pokryć kromki chleba sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 4 minuty. Obróć kromki chleba; lekko posmaruj sprayem do gotowania.
Piec dodatkowe 4 minuty. Powtórz z pozostałymi kromkami chleba. Całkowicie fajne.
W razie potrzeby udekorować tapenadę natką pietruszki; podawać z crostini.