Tapenada z czerwonej papryki i czarnej oliwy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przypraw? Czerwona papryka i czarna oliwka Tapenade może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, papryka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!), Tapenada Z Czarnej Oliwki, oraz Tapenada Z Czarnej Oliwki.
Instrukcje
Broil czerwony pieprz 3 cale od ciepła 15 minut lub aż zwęglone ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Umieść w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, uszczelnij i odstaw na 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać, wyrzucić skórkę i nasiona i posiekać grubo.
Umieść czerwoną paprykę, oliwki i następne 4 składniki w robocie kuchennym i pulsuj, aż się połączą. Powoli dodawaj oliwę z oliwek podczas pracy procesora i dobrze mieszaj. Doprawić pieprzem.