Tangelo Deborah Madison-Pudding mandarynkowy

Tangelo Deborah Madison-Pudding mandarynkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj budyń Tangerine Tangerine Deborah Madison. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 182 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz nektar z agawy, skrobię kukurydzianą, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka z soczewicy Deborah Madison, Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison, oraz Surowa tarta jagodowa Deborah Madison dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zetrzyj skórkę mandarynki z cukrem, aby zwilżyć cukier aromatycznymi olejkami z owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2
Przenieść do rondla 1-quart wraz ze skrobią kukurydzianą, sokiem i solą. Wymieszać, aby rozpuścić skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Włącz ogień, doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, mieszając, aż sok zgęstnieje, po zaledwie kilku minutach. Gotować jeszcze 1 minutę, następnie wyłączyć ogień i ubić masło i yuzu lub wody z kwiatu pomarańczy. Smak, a jeśli potrzebny jest dodatkowy słodzik, dodaj kilka kropli stewii, miodu z kwiatu pomarańczy lub nektaru z agawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)1 łyżka Wody Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
SłodzikSłodzik
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
StewiaStewia
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
YuzuYuzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn