Tandoori Chicken (Made Easy)

Tandoori Chicken (Made Easy)
Przepis Tandoori kurczak (Made Easy) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 562 kalorie, 43g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kminek, kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Chicken Tandoori, Aarti ' s easy Tandoori Chicken, oraz Łatwy Domowy Kurczak Tandoori dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Jasnożółty z zielonymi odcieniami. Pieprzny na nosie, nuty przypraw typowych dla Grüner Veltliner, aromatyczne zioła i żółte owoce. Gęsty i złożony na podniebieniu, obiecujący potencjał starzenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn