Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti

Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cheesy mielonej wołowiny Manicotti spróbować. Ten przepis służy 7. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka mielona z wołowiną i ryżem, Łatwe serowe mielone ciasta z wołowiną i ryżem, oraz Serowe mielone ciasta smażone z wołowiną i ryżem.

Instrukcje

1
Manicotti gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania (gotowanie przez minimalny czas pomaga zapobiec rozerwaniu muszli podczas napełniania).
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wycisnąć rozmrożony szpinak do odsączenia; rozprowadzić na papierowych ręcznikach i osuszyć. W średniej misce wymieszaj szpinak, twaróg, grzyby, 1/3 szklanki parmezanu, gałkę muszkatołową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W naczyniu do pieczenia rozprowadzić 1 szklankę mieszanki wołowiny. Wypełnij muszle manicotti mieszanką szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Umieścić muszle na mieszaninie wołowiny w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Pozostałą mieszaninę wołowiny równomiernie zalać skorupkami, całkowicie pokrywając skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Posypać serem mozzarella i 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Przykryć i piec 30 minut. Odkryć i piec 20 do 25 minut dłużej lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia32
Magazyn