Cheesy Catfish Chowder wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 2,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 407 kalorii, 36 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. 48 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, filety z suma, mąkę tortową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 73%. Wypróbuj serową zupę z suma, serową zupę z szynką i serową zupę kukurydzianą, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu rozpuść masło i podsmaż cebulę, aż będzie miękka.
Cienko Pokrojone Twarde Salami, Pokrojone W Paski O Grubości 1/4 Cala
6
Wymieszaj pozostałe mleko, sól selerową, sól i pieprz w holenderskim piekarniku. Mieszając od czasu do czasu, kontynuuj gotowanie mieszaniny przez około 10 minut, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa
Pudełko Muszli Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Chowder doskonale komponuje się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Riesling. Do zupy chowder może przydać się chrupiąca biel, która przebije się przez bogaty, kremowy bulion – możesz też wybrać większą porcję lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Możesz spróbować Dr. Loosen Dr. L. Riesling. Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 11 dolarów za butelkę.
Dr. Poluzuj Dr. L. Riesling
„...zaskakująco złożona i wyjątkowa wartość w prawie wytrawnym Rieslingu... Cytryna, zielone jabłko, wilgotna pestka i lekko kwiatowe aromaty, po których następuje rześkie, nasycone łupkiem podniebienie i finisz soczystych cytrusów i jabłka, orzechów oleje, sole mineralne i mokry kamień…” – Wine Advocate „To wino z pewnością jest jedną z najlepszych ofert w Mosel Riesling. „Wstępny” Riesling Ernsta Loosena charakteryzuje się aromatami świeżej brzoskwini i moreli, zrównoważonymi łagodną nutą ilość orzeźwiającej kwasowości. Świetny aperitif.” – Magazyn Food & Wine