Tamales wieprzowe Sylwii

Tamales wieprzowe Sylwii
Tamales wieprzowe Sylwii to bezmleczne przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać łuski kukurydzy, można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Paleo-Bez Jajek I Orzechów jako deser. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako tanie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tamales Wieprzowe, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Pulled-Pork Tamales.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić pupę wieprzową, cebulę, 5 ząbków czosnku i 1 łyżkę soli; przykryć wodą. Dusić mieszaninę na średnim ogniu, aż wieprzowina jest bardzo miękka, o 3 godziny. Wyrzucić cebulę i czosnek. Odcedzić i rozdrobnić mięso, zastrzegając płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Boston ButtBoston Butt
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować i mieszać California chile strąki i New Mexico chile strąki w gorącej patelni do tosty i pachnące, 2 do 3 protokół. Spłucz kapsuły chile. Doprowadzić garnek wody do wrzenia i dodać chile strąki; gotować, aż chile strąki są lekko zmiękczone, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Osuszyć i schłodzić chile strąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4
Wymieszać 1 szklanka bulionu wieprzowego, 1 szklanka wody, chile strąki, 1 łyżka soli, 3 ząbki czosnku, i kminek razem w blenderze, aż będzie gładka. Wymieszać mięso wieprzowe i sos chile razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Bulion WieprzowyBulion Wieprzowy
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
1/2 szklanki smalcu rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać mąkę z roztopionym masłem, aż rumiane i pachnące, o 5 protokół. Wymieszaj mieszankę sosu wieprzowo-chile do mieszaniny masła i mąki, dodając więcej soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
SmalecSmalec
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Usunąć jedwab i zanieczyszczenia z łusek kukurydzy i moczyć we wrzącej wodzie, 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Odcedzić i umieścić na powierzchni roboczej; przykryć czystym, wilgotnym ręcznikiem.
8
Masę wymieszać, 1 funt smalcu, 1 szklanka bulionu wieprzowego, proszek do pieczenia i sól w dużej patelni, aż mieszanina będzie puszysta i trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Bulion WieprzowyBulion Wieprzowy
SmalecSmalec
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wybierz 1 szeroką łuskę kukurydzy lub 2 małe.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
10
Rozprowadzić około 2 łyżki masy mieszaniny na łuskę kukurydzy, rozprzestrzeniania się na boki i około 2 cale od dołu i 1/4 cala od góry. Łyżka 1 do 2 łyżek mieszanki wieprzowej w dół środka mieszaniny masy. Fold boki łuski razem, 1 nad innymi. Wchodzisz na dole łuski nad szwem 2 strony złożone. Powtórz z pozostałymi łuskami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
11
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
12
Dodaj tamales i gotować, aż napełnianie jest ogrzewany przez i ustawić, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
13
Niech tamales odpocząć przez 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia17
Magazyn