Talerz Taco Z Rybami

Talerz Taco Z Rybami
Talerz taco na ryby to pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 31g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, tortille kukurydziane, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Talerz Do Dipów Taco, Talerz Taco, oraz Talerz Przystawek Taco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę i jalapeos w żaroodpornej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Ocet, sok z limonki i sól wymieszać w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać cebulę i jalapeos.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 1 godzinę i do 8 godzin. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
1
Wszystkie składniki ubić w małej miseczce. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko na oleju patelni. Char połowa pomidorów, białe części zielonej cebuli, i jalapeo bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub w brojlerach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Przelać zwęglone warzywa na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Dodaj pozostałe pomidory i ząbki czosnku na patelnię. Piecz, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 12 protokół. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Łodyga i nasiona jalapeo.
5
W blenderze umieścić wszystkie prażone warzywa, zieloną cebulę, kolendrę i 1 łyżkę soku z limonki. Puree, aż będzie gładkie, zatrzymując się, aby kilkakrotnie wepchnąć warzywa w ostrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przenieść do średniej miski. W razie potrzeby doprawić solą i sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1
Wymieszać maślankę, kolendra, sos pieprzowy, 1 łyżeczka soli i sok z limonki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
MaślankaMaślanka
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
KolendraKolendra
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj rybę; Wrzuć. Przykryć; schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Rozgrzej piekarnik do 149°. zawiń tortille w folię; umieść w piekarniku do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce wymieszać mąkę i pozostałe 2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodaj wystarczająco dużo oleju do dużej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzać olej, aż termometr zarejestruje 177°. pracując partiami, wyjąć ryby z marynaty i pogłębiać w mące. Ostrożnie dodać ryby na patelni, przykryć częściowo, i smażyć, aż złoty kolor, obracając od czasu do czasu, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
7
Przełożyć na wyłożoną papierem ręcznikiem blachę do pieczenia, aby odsączyć, a następnie przenieść do piekarnika, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Skonfiguruj bufet ze wszystkimi mocowaniami taco, wraz ze świeżą salsą i guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
9
* Pomidory zielone i podobne do pomidorów z papierową łuską, Tomatillo są dostępne w sekcji produktów niektórych supermarketów i rynków łacińskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
PomidorPomidor

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1porcja startego parmezanugruba sól koszernagruba sól koszerna3warzywo (np. szpinak)sól koszerna Gruba, podzielonasól koszerna Gruba, podzielona16tortille kukurydzianetortille kukurydziane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(pakowane) świeże liście kolendry(pakowane) świeże liście kolendry2ząbki czosnku, nieobraneząbki czosnku, nieobrane4zielona cebula, białe i zielone części oddzielonezielona cebula, białe i zielone części oddzielone81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychGuacamoleGuacamole1jalapeño chilejalapeño chile5smallscałe małe jalapeñoscałe małe jalapeños1porcja startego parmezanuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1porcja startego parmezanu(lub więcej) świeży sok z limonki(lub więcej) świeży sok z limonki2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki3Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(pakowane) drobno starta skórka z limonki(pakowane) drobno starta skórka z limonki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej3Spód: okruszki z herbatników grahamSOS ostra paprykaSOS ostra papryka340papryka habanerocebula czerwona (około, połówka wzdłuż, pokrojona cienko w poprzekcebula czerwona (około, połówka wzdłuż, pokrojona cienko w poprzek81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieża salsaŚwieża salsa1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet ryżowy przyprawionyocet ryżowy przyprawiony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka samozbierającamąka samozbierająca1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę907papryka habanerobez skóry halibut, okoń morski lub filety basowe w paski, pokrojone w paski 1/2 x 1/2 calabez skóry halibut, okoń morski lub filety basowe w paski, pokrojone w paski 1/2 x 1/2 cala340papryka habanerotomatillos,* łuskany, łodygowy, podzielonytomatillos,* łuskany, łodygowy, podzielony81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej roślinny (do smażenia)Olej roślinny (do smażenia)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn