Tajskie pieczone pierogi Chili z łososiem w rosole z trawy cytrynowej
Tajskie pieczone pierogi Chili z łososiem w bulionie z trawy cytrynowej może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 6,35 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz liście limonki kaffir, zieloną cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć kremu kokosowego, można śledzić to danie główne z Tarta Z Kremem Kokosowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Thai Sweet Chili łosoś i pieczona czerwona papryka Quesadillas, Tajska Kokosowa Zupa Z Trawy Cytrynowej, oraz Easy Thai Coconut Lemongrass Ramen.
Instrukcje
1
Aby pierogi: w małej misce wymieszać śmietanę kokosową, prażoną pastę chile, sól, cukier i pieprz. W robocie kuchennym dodać mieloną trawę cytrynową, zieloną cebulę i łososia; przetworzyć na szorstką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Kokosowy
Pasta Chili
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Eliksir G
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść 1 czubatą łyżeczkę nadzienia na środku opakowania. Zwilżyć brzegi opakowania wodą. Złóż na pół, aby zamknąć wypełnienie, tworząc pół koła. Szczypta krawędzie razem do uszczelnienia. Ułóż pierogi na blasze wyłożonej papierem woskowym; przykryj ręcznikiem. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami. (może zamrozić je w tym momencie). aby bulion: Colmbine mleko kokosowe, bulion z kurczaka, galangal, trawa cytrynowa i zielone chili w garnku zapasów. jBring do wrzenia, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut. Nie kontynuuj gotowania na wolnym ogniu, bo trawa cytrynowa straci swój smak. Odcedzić bulion do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Eliksir G
Galangal
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Dodać sos rybny, liście limonki i grzyby; dusić razem przez 3-5 minut. Gotowy do podania, wymieszać z limonką juice.To ugotować pierogi i
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Podawać: w dużym garnku, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia toczenia. Świeże lub mrożone pierogi wrzucić do wrzącej wody. Gdy woda wróci do wrzenia, łyżką szczelinową wyjmij pierogi, które opadają na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina Wieprzowa
4
Przelać 6 pierogów do każdej z nich do miski zupy (najlepiej płaska miska). Chochla około 1 szklanki gorącego bulionu do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dekoruj czerwonymi Chilli, kolendrą i chrupiącymi płatkami szalotki.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.