Tajski Kurczak Orzechowy
Przepis Thai Peanut Chicken może zaspokoić swoje Azjatyckie pragnienie w okolicy 31 minut. Ten przepis służy 31. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brokuły, wodę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajski Kurczak Orzechowy, Tajski Kurczak Orzechowy, oraz Tajski Kurczak Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 Łyżki. dressing w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 5 min. albo do końca.
Wymieszaj pozostały dressing, wodę, bulion, sos sojowy i masło orzechowe. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj spaghetti. Okładka; dusić 5 min.
Dodać warzywa; lekko wymieszać. Dusić, pod przykryciem, 4 do 6 min. albo dopóki spaghetti nie będzie miękkie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.