Tajska sałatka z marchewką i rzodkiewką
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz azjatyckiego jedzenia. Spróbuj zrobić tajską sałatkę z marchwi i rzodkiewki w domu. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 78 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga sosu chili, dymki, sosu rybnego i rzodkiewki. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka z rzodkiewki i marchewki, Sałatka Z Rzodkiewki Marchewkowej, oraz Sałatka z marchwi i rzodkiewki.
Instrukcje
Sos chili wymieszać ze skórką z limonki i sokiem oraz sosem rybnym, aby zrobić dressing.
Ułóż sałatę w dużej misce sałatkowej. Wrzuć wszystkie pozostałe składniki z dressingiem tuż przed tym, jak będziesz gotowy do jedzenia, aby wszystko było chrupiące i świeże, a następnie dodaj do sałaty.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.