Tajska Sałatka Z Grillowaną Wołowiną

Tajska Sałatka Z Grillowaną Wołowiną
Tajska Sałatka z grillowaną wołowiną jest bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 9,14 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 720 kalorii, 50g białka, oraz 47 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 50 minut. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz stek z flanki wołowiny, tajską paprykę chili, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Tajska Sałatka Z Grillowaną Wołowiną, Tajska Sałatka Z Grillowaną Wołowiną, oraz Grillowana Tajska Sałatka Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim i wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wołowinę grillować do pożądanej doneness i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podczas gdy wołowina jest chłodzenie, wymieszać razem sos rybny, sok z limonki, kecap manis, czosnek, imbir, kolendra, olej sezamowy, i chili oil; wymieszać w zielonej cebuli i szalotki. Dostosuj przyprawę do swojego gustu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Kecap ManisKecap Manis
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Olej ChiliOlej Chili
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Pokrój wołowinę na kawałki wielkości kęsa. W dużej misce, wrzucić cebulę, pomidory, ogórek,i papryki chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać opatrunek i wrzucić do płaszcza.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Quintan Essentia Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
Głęboki żółty kolor sugeruje pełną dojrzałość i złożoność. Aromaty pieczonej gruszki, dojrzałego jabłka, nuty świeżych cytrusów i prażonych orzechów są obecne na złożonym i warstwowym nosie. Podniebienie jest bogato teksturowane odsłaniając ananasa, tropikalne owoce i Golden delicious apple. Wykończenie jest długie uzupełnione przez twardą kwasowość, która daje długość wina i ostrość.Połącz to wino z grillowanymi rybami i owocami morza w ogóle.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia42
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn