Tajska Sałatka Wołowa
Tajska Sałatka z wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, zielona cebula, surówka z brokułów, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Sałatka Tiger Cries (pikantna tajska Sałatka wołowa), Tajska Sałatka Wołowa, oraz Mój O Mój.. Najlepsza Tajska Sałatka Z Wołowiną! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym i przetworz do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Steki posypać równomiernie z obu stron pieprzem i solą.
Dodaj steki na patelnię; gotować 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć steki z patelni; odstawić 5 minut. Cienko pokroić steki.
Kapustę i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Mżawka slaw mieszaniny z mieszaniny kolendry; wrzucić. Ułóż 2 szklanki mieszanki slaw na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 3 uncji wołowiny.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.