Tajska Pachnąca Zupa Jarzynowa

Tajska Pachnąca Zupa Jarzynowa
Przepis tajska pachnąca zupa jarzynowa może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 69 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sos rybny, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Dobrze sprawdza się jako dość tania zupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pachnące Tajskie pałeczki perkusyjne, Pachnące krewetki Tajskie, oraz Pachnące Małże Tajskie.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Habit Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Habit Chenin Blanc
Habit Chenin Blanc
Klasyczny styl starego świata Chenin z mnóstwem mineralności, zielonej papai, cytryny meyer, białego brzoskwini nutmet i chudych owoców pestkowych z pikantną kwasowością. Super jedzenie przyjazne wino, które jest szalony parowanie z ostryg i pieczonego kurczaka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn