Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotkami i musztardą spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Jeśli masz oliwę z oliwek, trybula, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 212 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise, oraz Sałatka z zielonej fasoli z winegretem musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, sól wody, i blanszować fasolki verts do miękkości, o 3 protokół.
Umieść garnek z powrotem na średnim ogniu, a gdy garnek wyschnie, dodaj olej.
Dodać szalotki, i podsmażyć, mieszając często, aż tylko miękkie i pachnące, ale nie Złoty, o 4 protokół.
Dodaj ocet, musztardę i czarny pieprz. Wymieszać, aby włączyć wszystkie składniki.
Dodaj fasolki verts powrotem do bólu, i wrzucić z ciepłym vinaigrette. Na talerzu fasolę, a na wierzchu trybula.
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.