Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą

Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotkami i musztardą spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Jeśli masz oliwę z oliwek, trybula, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 212 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise, oraz Sałatka z zielonej fasoli z winegretem musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia, sól wody, i blanszować fasolki verts do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Drenaż.
3
Umieść garnek z powrotem na średnim ogniu, a gdy garnek wyschnie, dodaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać szalotki, i podsmażyć, mieszając często, aż tylko miękkie i pachnące, ale nie Złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Dodaj ocet, musztardę i czarny pieprz. Wymieszać, aby włączyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
6
Dodaj fasolki verts powrotem do bólu, i wrzucić z ciepłym vinaigrette. Na talerzu fasolę, a na wierzchu trybula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
TrybulaTrybula
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Podawać na gorąco, ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn