Tajny Składnik (Dżem Imbirowy): Krewetki Imbirowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać tajny składnik (dżem imbirowy): imbir krewetki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 884 kalorie, 111g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.13 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 81 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, szalotka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Słodki Imbirowy Pieczony Tuńczyk, Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Imbirowy Makaron Sezamowy, oraz Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować krewetki skrobią kukurydzianą.
Rozgrzać olej w woku na dużym ogniu. Sear krewetki w partiach po obu stronach w sumie 2 1/2 minuty.
Tymczasem w małym rondlu podgrzej dżem imbirowy i sos sojowy na średnim ogniu przez minutę. Wrzucić krewetki w sosie, i top z posiekaną szalotki i świeżej kolendry.