Tajny Składnik (Dżem Imbirowy): Krewetki Imbirowe

Tajny Składnik (Dżem Imbirowy): Krewetki Imbirowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać tajny składnik (dżem imbirowy): imbir krewetki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 884 kalorie, 111g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $11.13 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 81 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, szalotka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Słodki Imbirowy Pieczony Tuńczyk, Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Imbirowy Makaron Sezamowy, oraz Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmarować krewetki skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Rozgrzać olej w woku na dużym ogniu. Sear krewetki w partiach po obu stronach w sumie 2 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Tymczasem w małym rondlu podgrzej dżem imbirowy i sos sojowy na średnim ogniu przez minutę. Wrzucić krewetki w sosie, i top z posiekaną szalotki i świeżej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn