Tajny placek jabłkowy

Top Secret Apple Pie to wegetariański deser laktoovo . Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 364 kalorie . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 45 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cukru turbinado, cukru, cierpkich jabłek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 10 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 2 godzin . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular wynoszący 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Mój „tajemniczy” sos boloński ,Sekret najlepszego gulaszu z jagnięciny w szybkowarze i Sekret łatwych tacos ze stekiem wołowym przygotowywanym na patelni .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Rozwałkuj jedną kulkę ciasta tak, aby pasowała do formy do ciasta o średnicy 23 cm.
Umieść dolny spód ciasta w formie do ciasta.
Rozwałkuj górne ciasto i odłóż na bok.
W dużej misce wymieszaj pokrojone jabłka, biały cukier, brązowy cukier, 2 łyżki mąki, cynamon, gałkę muszkatołową, kolendrę, ziele angielskie i goździki.
Dobrze wymieszaj i wlej do formy na ciasto. Posmaruj pozostałą łyżką masła. Przykryj wierzchnią warstwą ciasta, zamknij brzegi i odetnij nadmiar ciasta. Zrób kilka małych nacięć na górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Posyp wierzch cukrem turbinado.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 90 minut, lub do momentu, aż skórka będzie złocistobrązowa, a nadzienie bulgoczące.