Tagliatelle z kukurydzą i pomidorkami koktajlowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tagliatelle z kukurydzą i pomidorkami koktajlowymi. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 695 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 6,46 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście bazylii, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tagliatelle z krewetkami, cukinią i pomidorami koktajlowymi, Tagliatelle z boczkiem, pomidorkami koktajlowymi i rukolą, oraz Domowe Tagliatelle Z Kwiatami Cukinii I Pomidorkami Koktajlowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia.
Płaszcz dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Gdy czosnek zmieni piękny złoty kolor brązowy, usuń go i odrzuć.
Dodać pomidory winogronowe i połowę wywaru i doprawić solą. Gotować na wolnym ogniu, aż pomidory zwiędną i puścić soki.
Dodać kukurydzę i pozostałą bulion i gotować na wolnym ogniu, aż kukurydza jest gotowane przez.
Podczas gotowania kukurydzy dodaj makaron do garnka ze słoną wrzącą wodą. Gotować makaron, aż woda wróci do wrzenia toczenia plus 1 minutę.
Wyjmij makaron z wody i dodaj go do patelni saute z pomidorami i kukurydzą.
Dodać około pół szklanki wody do gotowania makaronu i gotować, aż woda wyparuje i sos przylgnie do makaronu.
Zdjąć patelnię z ognia. Wrzucić parmigiana, bazylia i duża mżawka wysokiej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Makaron wymieszać lub wrzucić energicznie. Podziel makaron między 2 Dania, posypać trochę więcej startej parmigiana, i podawać natychmiast.
Dlaczego Kochamy: Kukurydzę