Tagliatelle al pesto e jogurt
Tagliatelle al pesto e jogurt może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 775 kalorii, 19g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z pomidorów w puszkach ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać orzeszki piniowe, tagliatelle, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tagliatelle z Pesto z kolendry, Tagliatelle z Pesto z kolendry, oraz Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bazylia, orzeszki piniowe i czosnek umieścić w robocie kuchennym.
Skropić olejem i zmiażdżyć, aż będzie gładka.
Przenieść mieszaninę bazylii do dużej miski i złożyć w skórce z cytryny i jogurtu. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Ugotować makaron w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Odcedzić i wrzucić do miski z jogurtowym pesto. Wrzucić wszystko razem na 30 sekund, aby pesto płaszcz makaron równomiernie.