Tagine Jagnięcy

Tagine Jagnięcy
Jagnięcina Tagine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz nogę z jagnięciny, cebula, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Tagine Jagnięcy, Tagine Jagnięcy, oraz Jagnięcina i groch Tagine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej w piecu tagine lub holenderskim na dużym ogniu. Baranek brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Tajine PotTajine Pot
4
Dodać pozostałe składniki. Przykryć i gotować w piekarniku przez 3 godziny. Obracając się raz w połowie gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn