Tacos z wołowiną: Tacos de Carne Asada
Przepis Tacos wołowe: Tacos de Carne Asadan jest gotowy w około 36 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marynowane jalapenos, liście kolendry, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, oraz Carne Asada Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć stek z boku z jednej strony marynowanymi jalapenos, a następnie odwrócić odstawić do siedzenia w temperaturze pokojowej, przykryte przez 1 godzinę.
Rozgrzej grill lub brojlery.
Doprawić obie strony steku solą i pieprzem i umieścić na gorącym grillu lub pod brojlerem. Gotować stek przez 5 do 6 minut z każdej strony (dla średnio rzadkich), a następnie posiekać na kawałki 1/4 cala.
Podgrzać małą patelnię saute i dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego. Ciepłe tortille kukurydziane przez 30 sekund z każdej strony, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Ułóż 2 tortille razem, umieść mięso na środku tortilli i wierzch z cebulą i kolendrą.
Skropić łyżeczkę salsa de arbol na wierzchu każdego taco.