Tacos z wołowiną: Tacos de Carne Asada

Tacos z wołowiną: Tacos de Carne Asada
Przepis Tacos wołowe: Tacos de Carne Asadan jest gotowy w około 36 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz marynowane jalapenos, liście kolendry, tortille kukurydziane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, oraz Carne Asada Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć stek z boku z jednej strony marynowanymi jalapenos, a następnie odwrócić odstawić do siedzenia w temperaturze pokojowej, przykryte przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Pomidorowo-chipotleSalsa Pomidorowo-chipotle
Stek Z FlankiStek Z Flanki
2
Rozgrzej grill lub brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Doprawić obie strony steku solą i pieprzem i umieścić na gorącym grillu lub pod brojlerem. Gotować stek przez 5 do 6 minut z każdej strony (dla średnio rzadkich), a następnie posiekać na kawałki 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Podgrzać małą patelnię saute i dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego. Ciepłe tortille kukurydziane przez 30 sekund z każdej strony, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Ułóż 2 tortille razem, umieść mięso na środku tortilli i wierzch z cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Skropić łyżeczkę salsa de arbol na wierzchu każdego taco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn