Need a pescatariańskie danie główne? Tacos z rybami Baja może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 223g białka, 120 g tłuszczu, oraz w sumie 4152 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 22,91 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 90% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, piwo, klin limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tacos Z Rybami Baja, Tacos Z Rybami Baja, oraz Tacos Z Rybami Baja.
Instrukcje
1
Wymieszać mąkę, piwo i mieszankę przypraw taco.Umyć bryłki sumów i osuszyć papierem toweling.In Robot kuchenny lub blender, proces przez kilka sekund śmietana, kolendra, sok z limonki i dodatkowe mieszanki przypraw Taco do smaku.Nie chcesz całkowicie upłynnić kolendry.Przygotuj ozdoby, gdy podgrzewasz około 1/2 " oleju na żeliwnej patelni lub ciężkiej patelni do 182°. zanurz bryłki ryb w cieście i umieść w gorącym oleju widelcem.Obróć raz po około 1 minucie i brązową drugą stronę na inny minute.Do to w partiach.Nie tłumuj ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sum
Nuggetsy Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.