Przepis na Tacos z rybami jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 447 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.91 za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 42 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kaparów, Koper chwastów, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.