Tacos Z Rybami
Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Mieszanka filetów tilapia, liście kolendry, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet winny czerwony, cukier i 1/4 łyżeczki chili w proszku w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z czerwoną cebulą i rzodkiewkami.
Odstawić, odkryte, 10 minut lub do ostygnięcia.
Ryby opłukać; osuszyć. Delikatnie wymieszać z 1/4 szklanki soku z limonki, 1/2 łyżeczki chili w proszku, i czosnek w płytkim naczyniu szklanym. Marynować przez 10 minut w temperaturze pokojowej.
Delikatnie wrzucić mango i awokado w małej misce z pozostałych 1/4 łyżeczki chili w proszku i 2 łyżki każda kolendra i pozostały sok z limonki.
Rozgrzej lekko naoliwiony stojak do grilla lub patelnię do grilla.
Usuń ryby z marynaty, i grill, obracając raz, 23 minut na stronie lub aż gotowane przez i złoty kolor.
Przełożyć na talerz; przykryć i ogrzać. Tortille grillować lekko do bladego złota i lekko chrupiące.
Przenieś do 4 talerzy serwujących, składanych tortilli, aby utworzyć kształt litery U.
Tortille napełnij rybą, marynowanymi warzywami, mieszaniną awokado, pozostałymi 2 łyżkami kolendry i salsa verde, w razie potrzeby; podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio