Tacos Z Mackami

Tacos Z Mackami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Tacos z mackami. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 9g białka, oraz 32G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pieprz cayenne, cebula, preboiled 6-calowe macki ośmiornicy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 20 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tacos Z Mackami, Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ośmiornicę do sosu sojowego do średniej wielkości miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać jicama, czerwona cebula, sok z limonki, sól, cukier i pieprz cayenne w misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
JicamaJicama
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzej kolejną dużą patelnię na dużym ogniu i dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń ośmiornicę z sosu sojowego i dodaj do jednej z patelni na średnim ogniu. Gotować przez 2 minuty z każdej strony. Podczas gotowania ośmiornicy, dodać tortille, 1 na raz, do drugiej dużej patelni na dużym ogniu i smażyć, aż światło złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
OśmiornicaOśmiornica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Ugotowaną ośmiornicę wyjąć z patelni na deskę do krojenia i pokroić na grube kawałki. Umieść 1/4 ośmiornicy w każdej tortilli, wierzch z 2 łyżkami mieszanki jicama i posypać kolendrą. Ułóż na talerzach i udekoruj kilkoma klinami limonki i gałązek kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
OśmiornicaOśmiornica
JicamaJicama
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn