Tacos Z Awokado
Przepis Avocado Tacos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 100 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pieprzowy Jalapeno, tortille kukurydziane, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Tacos Z Awokado, oraz Smażone Tacos Z Awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W średniej misce wymieszaj awokado, cebulę i sól czosnkową.
Ułóż tortille kukurydziane w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia i umieść w rozgrzanym piekarniku 2 do 5 minut, aż się ogrzeje.
Tortille posmarować mieszanką awokado.
Dekoruj kolendrą i posyp sosem pieprzowym Jalapeno.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.