Tacos Wołowe
Tacos z wołowiną z przepisu może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 30 i kosztuje 56 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz krem knudsen, wyjątkowo chudą mieloną wołowinę, zestaw obiadowy Taco Bell® tortilla Taco i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Tacos Wołowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Gotuj mięso z przyprawą Taco
Wymieszać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie rozdrobnij 10 arkuszy folii, aby uformować 10 (2-calowych) kulek. Składaj tortille na pół; umieść 1 kulkę foliową wewnątrz każdej złożonej tortilli, aby przypominała skorupę taco.
Umieścić na 2 blach do pieczenia.
Piec 7 do 8 min. albo aż do złotego brązu. Schłodzić na blasze 5 min. albo skorupki taco są ostre.
Wymieszać mięso łyżką do skorupek; na wierzch z pozostałymi składnikami.