Tacos Snapper z kremem Chipotle

Need a pescatariańskie danie główne? Tacos Snapper z kremem Chipotle może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety z Lucjana, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tacos Snapper z kremem Chipotle, Chipotle potarł Steak Tacos z kremem Chipotle i Guacamole, oraz Fish Tacos w / Chipotle Cream.
Instrukcje
Połączyć kwaśną śmietanę, 1/8 łyżeczki soli, i chile; odstawić.
Połączyć 1/2 szklanki cebuli i 1/2 szklanki pomidora; odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 szklankę cebuli, 1 szklankę pomidora, kminek, 1/2 łyżeczki soli, cynamon i mielony czosnek; gotować 5 minut, często mieszając. Wymieszać z kolendrą. Ułóż ryby na mieszance cebuli na patelni; przykryć i gotować 3 protokół. Włączyć ryby; przykryć i gotować 2 protokół. Połamać ryby na kawałki. Wymieszać skórkę i sok; gotować 2 minuty.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Napełnij każdą tortillę 1/2 szklanką mieszanki rybnej i 1/4 szklanką zastrzeżonej mieszanki cebuli; każdą porcję uzupełnij 2 łyżkami śmietany chipotle. Złożyć na pół lub zwinąć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.