Taco z homarem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Homar Taco Al Carbone, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do jicama slaw: wymieszać jicama, cebula, sok z cytryny, ocet, sól i pieprz, dobrze wymieszać. Po wymieszaniu dostosuj przyprawę do smaku i pozostaw do marynowania przez minimum 1 godzinę i do 12 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Jicama
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Do sosu homara: w misce wymieszać maślankę, kolendrę, śmietanę, sok z cytryny, kminek, sól i sriracha. Następnie dodać homara i ponownie wymieszać. Przechowywać w lodówce do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sriracha
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby zbudować danie, wypełnij skorupę taco od 2 do 3 łyżkami jicama slaw, a następnie polej 2 łyżkami sosu homarowego, sałatą i pomidorami. Na koniec dolewka salsy verde. Powtórz proces i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Jicama
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Do jicama slaw: wymieszać jicama, cebula, sok z cytryny, ocet, sól i pieprz, dobrze wymieszać. Po wymieszaniu dostosuj przyprawę do smaku i pozostaw do marynowania przez minimum 1 godzinę i do 12 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Jicama
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Do sosu homara: w misce wymieszać maślankę, kolendrę, śmietanę, sok z cytryny, kminek, sól i sriracha. Następnie dodać homara i ponownie wymieszać. Przechowywać w lodówce do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sriracha
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Aby zbudować danie, wypełnij skorupę taco od 2 do 3 łyżkami jicama slaw, a następnie polej 2 łyżkami sosu homarowego, sałatą i pomidorami. Na koniec dolewka salsy verde. Powtórz proces i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.