Taco z homarem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 6,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Homar Taco Al Carbone, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do jicama slaw: wymieszać jicama, cebula, sok z cytryny, ocet, sól i pieprz, dobrze wymieszać. Po wymieszaniu dostosuj przyprawę do smaku i pozostaw do marynowania przez minimum 1 godzinę i do 12 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Jicama
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Do sosu homara: w misce wymieszać maślankę, kolendrę, śmietanę, sok z cytryny, kminek, sól i sriracha. Następnie dodać homara i ponownie wymieszać. Przechowywać w lodówce do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sriracha
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Aby zbudować danie, wypełnij skorupę taco od 2 do 3 łyżkami jicama slaw, a następnie polej 2 łyżkami sosu homarowego, sałatą i pomidorami. Na koniec dolewka salsy verde. Powtórz proces i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Jicama
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Do jicama slaw: wymieszać jicama, cebula, sok z cytryny, ocet, sól i pieprz, dobrze wymieszać. Po wymieszaniu dostosuj przyprawę do smaku i pozostaw do marynowania przez minimum 1 godzinę i do 12 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Jicama
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Do sosu homara: w misce wymieszać maślankę, kolendrę, śmietanę, sok z cytryny, kminek, sól i sriracha. Następnie dodać homara i ponownie wymieszać. Przechowywać w lodówce do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sriracha
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Aby zbudować danie, wypełnij skorupę taco od 2 do 3 łyżkami jicama slaw, a następnie polej 2 łyżkami sosu homarowego, sałatą i pomidorami. Na koniec dolewka salsy verde. Powtórz proces i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.