Taco Z Chudą Zieloną Sałatą
Receptura Lean Green Lettuce Tacos może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 26 minut. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, liście sałaty rzymskiej, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lean Green Smoothie, Wredna, Chuda Fasolka Szparagowa, oraz OJ Lean and Green Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 3 składniki w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy. Wymieszać przyprawy do wymieszania; gotować 1 minutę.
Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać w sosie pomidorowym, i gotować, mieszając często, 3 do 4 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Wyjąć z ognia i wymieszać z kolendrą i sokiem z limonki.
Podawać mieszaninę mięsa w liściach sałaty rzymskiej z pożądanymi dodatkami.
* Można zastąpić rozdrobniony Cheddar o obniżonej zawartości tłuszczu o 2% lub ser Monterey Jack.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy przyprawy do mielonej wołowiny Nueva cocina Taco fresco.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.