Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki ze stekiem taco w / Ginger Lime Dressing. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje $5.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 989 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Letnia sałatka Stekowa z sosem imbirowo-limonkowym, Grillowana Sałatka z kurczaka i squasha z sosem limonkowo-Taco, oraz Chipotle Fish Taco Salad with Herbed Lime Cilantro Yogurt Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zacznij od mielenia czosnku na rub.
Wymieszać go z chipotle, cayenne, cynamon, i niektóre s & P. pocierać każdą stronę stek, i pozostawić na 15 minut lub tak. Gotować stek przez 5-7 minut z każdej strony.Podczas gotowania stek, kostki jalapeo, kolendra, awokado, ogórek, i cebula. Wrzucić te składniki razem z sokiem z limonki. To twoja salsa.Gdy twój stek ugotuje się do dobrego średnio rzadkiego, usuń go z ognia i Porwij go. Następnie zwróć go na patelnię i podsmaż na dodatkowe 3 minutes.To przygotować sos, drobno posiekać czosnek i imbir i wymieszać z pozostałymi składnikami. Jest całkowicie w porządku, aby ubijać ręcznie, ale jeśli lubisz gładszy, bardziej wbudowany opatrunek, możesz go również wymieszać z jedzeniem processor.To podawać, umieścić 2 szklanki mieszane zieleniny na każdym naczyniu. Na wierzch Salsa, stek, a potem świeże limonki.
Dressing skropić, udekorować chipsami tortilla i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.