Taco Chili Z Czterema Fasolami

Taco Chili Z Czterema Fasolami
Przepis na cztery fasolowe Chili Taco można zrobić w około 45 minut. Za 80 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 172 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka koncentratu pomidorowego, przyprawy do taco, sosu pomidorowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują 9th Annual Chili Contest: Entry-Beef, Chorizo i Bean Taco Chili + cotygodniowe Menu, Taco Chili Z Trzema Fasolami, oraz Crock-Pot Trzy Fasolowe Taco Chili.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski

Wyposażenie

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Casteller Cava Rosado. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Leżakowany przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie zapewnia smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze komponuje się z większością tapas, oprócz świeżych owoców, tart jagodowych i miękkich, kremowych serów. Ma więcej niż wystarczająco dużo stylu i treści, aby sam w sobie był doskonałym aperitifem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia23
Magazyn