Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli

Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli
Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, masło, ricotta z pełnego mleka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Tabla Mediterranean Bistro Magical Egg Ravioli, Tarta i owocowa Sangria Tabla, oraz Magiczna Sałatka Jajeczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj 1 1/4 szklanki mąki, całe jajka i śmietanę, aby uformować ciasto. Obrócić na czystą powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładka, około 5 minut. Przykryć folią i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's1 Szklanka Cukierków W Czekoladzie, Np. M&M's
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą i ustaw ją obok pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj 1 łyżkę. sól i chard liście do garnka. Chard gotować, aż woda wróci do wrzenia i liście są miękkie, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść liście chard do lodowatej wody. (Trzymaj garnek gorącej wody na piecu, ale wyłącz ciepło.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Odcedzić chard, wycisnąć jak najwięcej wody, Jak to możliwe, i posiekać (należy mieć około 1/2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Chard wymieszać z ricottą, 1/4 szklanki parmezanu, pozostałe 1/4 łyżeczki. sól i pieprz do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
6
Cięcie 5 W.- średnica okrągła z kartki papieru i odstawić. Rozpakuj ciasto makaronowe, podziel na 6 kawałków i wklep każdy kawałek w 1/2 cala.- gruby prostokąt. Pracując z 1 kawałkiem na raz, Ustaw wałek do makaronu na najszerszym ustawieniu i przetnij kawałek, odkurzając ciasto mąką, jeśli to konieczne, aby zapobiec przywieraniu. Złóż kawałek na trzecie (jak litera) i przeturlaj go ponownie. Powtórz składanie i walcowanie jeszcze raz, w sumie trzy rolki w najszerszym ustawieniu. Powtórz z pozostałymi 5 kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Ustaw rolkę na następne najwęższe ustawienie i przetaczaj każdy kawałek raz. Powtórz z następnym najwęższym ustawieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Wytnij każdy kawałek na pół i przetnij na każdym innym ustawieniu dwa razy, obracając 90 między rolkami i przycinając w razie potrzeby, aby dopasować i zachować zasadniczo Kwadratowy kształt, aż kwadraty ciasta będą wystarczająco cienkie, aby przejrzeć i zmierzyć co najmniej 5 cali. ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Używając papieru okrągłego jako szablonu, Wytnij 5-in. rundy z każdego kwadratu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Ułożyć 6 rund makaronu na czystej powierzchni posypanej mąką. W każdej rundzie użyj małej łyżki, aby ułożyć 1/6 mieszanki chard-ricotta w okręgu około 3/4 cala. od krawędzi, tworząc studnię w środku wystarczająco dużą, aby pomieścić żółtko jaja. Powtórz z pozostałymi 5 rundami makaronu i mieszaniną chard. Umieść żółtko na środku każdej studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Ostrza makaronu posmarować białkiem jajka i ułożyć drugą rundę makaronu na każdym ravioli. Pracując od środka każdego ravioli, delikatnie przyciśnij górną rundę makaronu na nadzienie, aby upewnić się, że w ravioli nie ma kieszeni powietrznych. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Doprowadzić garnek wody do powolnego wrzenia. Od 4 do 5 cali. sitko lub szczelinowa łyżka, niższe ravioli jeden na raz do wody (gotować w partiach 2 lub 3). Gotować ravioli 3 protokół. Za pomocą Sitka przełożyć je na talerz do serwowania, zatapiając nadmiar wody papierowym ręcznikiem. Top każdego ravioli z 1 łyżeczka. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
świeża Resztkaświeża Resztka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Ravioli posypać makiem i pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
RavioliRavioli
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn