Tabbouleh z fasolką Garbanzo

Tabbouleh z fasolką Garbanzo
Tabbouleh z fasolką Garbanzo może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 255 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kuskus i Garbanzo Bean Tabbouleh - 4 punkty, Hummus (Dip Z Fasoli Garbanzo), oraz Garbanzo Beans & Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce zalać wrzątkiem bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 1 godzinę.
3
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
Spuścić pozostałą wodę z kaszy bulgur. Pozostałe tabbouleh wymieszać z kaszą bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
5
Wlać sos na tabbouleh; wrzucić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn