Słód Czekoladowo-Jogurtowy
Słód czekoladowo-jogurtowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Ta przystawka ma 214 kalorii, 12g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko instant o smaku czekoladowym, mleko czekoladowe, jogurt waniliowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową, oraz Marmurowe ciasto słodowe z lukrem słodowym z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj wszystkie składniki w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Uwaga:do celów testowych użyliśmy Ovaltine do mleka instant o smaku czekoladowym.