Słynne nadzienie kanapkowe z tuńczykiem Darra Waldorf
Need a pescatariańskie danie główne? Słynna kanapka z sałatką z tuńczyka Darra może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 696 kalorii, 27g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka selera, tuńczyka zapakowanego w olej, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Słynne nadzienie kanapkowe z tuńczykiem Darra Waldorf, Sałatka Z Tuńczykiem Waldorf, oraz Zdrowa sałatka z tuńczykiem waldorf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać majonez, musztardę, curry, sól i pieprz.
Dodaj tuńczyk, szalotka, jabłko, orzechy włoskie, seler i marynaty smakiem i wrzucić, aż wszystkie składniki są pokryte opatrunkiem.
Lekko grzać rogaliki. Podziel na pół, umieść liść sałaty na dolnej połowie rogalika i wypełnij sałatką z tuńczyka. Na wierzchu plasterkiem szwajcarskiego sera i górną połową rogalika.
Podawać z ogórkiem koperkowym i chipsami ziemniaczanymi. Smacznego!
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.