Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj słynnych Brownies Alice Pike. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 424g tłuszczu, oraz w sumie 9284 kalorii. Na 11,66 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, masło, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Słynne karmelowe ciasteczka mamy, Słynne Brownies Bubbe, oraz PMc ' s Famous Rocky Road Brownies / Call Me PMc.
Instrukcje
1
W przypadku Brownies: w misce lub robocie dobrze wymieszać, masło, cukier, kakao, jajka i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Papier Ryżowy
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj do mixu kakaowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
4
Piec w natłuszczonej patelni kwadratowej 8x8 przez 20-25 min w temperaturze 350.Zrób je lepkie-wilgotne, wyjmując je zaraz po tym, jak środek nadymi się lub wzrośnie (co jest jedynym sposobem!) Pozostawienie ich dłużej da ci ciastko przypominające ciastko.Tymczasem zrób lukier.Pozostawić do ostygnięcia przed lukrem lub można odkurzyć cukrem pudrem (wstrząsnąć przez sito).Są nawet dobre nago.Do polewy czekoladowej: masło śmietankowe z kakao i 2 szklanki cukru pudru.Ubić 2 łyżki wanilii, 2 łyżki mleka i 1 szklankę cukru pudru.W razie potrzeby stopniowo dodawać 1-2 łyżki mleka do pożądanej konsystencji.Robi wystarczająco dużo lukru dla 2 partii brownies.Będzie przechowywać w lodówce przez tydzień.