Słone Mieszane Ciasteczka Orzechowe
Jeśli 27 centów za porcję spada w budżecie, słone mieszane ciasteczka orzechowe mogą być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Jeśli masz migdały, jajko, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób robiło ten przepis, a 111 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Słodkie I Słone Ciasteczka, Maślane Ciasteczka" Słone Owsiane", oraz Słodkie i słone ciasteczka Tollhouse dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, sól i sodę oczyszczoną. Odstawić. W dużej misce, ubić razem cukier i masło, aż kremowy.
Dodaj jajko i wanilię. Ubić w masło migdałowe i masło orzechowe, aż dobrze połączone.
Dodać suche składniki do miski i wymieszać tylko do momentu, aż ciasto się połączy. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Umieść stojaki piekarnika w środkowej i górnej pozycji i rozgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto na 24 dwucalowe kulki. Lekko nacisnąć na każdej kuli z całego migdałów, aż ciasto jest lekko spłaszczony.
Rozłóż ciasteczka na dwóch blachach do pieczenia, pozostawiając kilka centymetrów przestrzeni między każdym ciastkiem.
Piec ciasteczka, aż popękane i złoty, o 15 protokół.
Ostudzić przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka, aby zakończyć chłodzenie.