Słone Masło Orzechowe Brownie Pops
Słone masło orzechowe Brownie Pops wymaga z grubsza 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, blok plastikowej pianki, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Słone Masło Orzechowe Brownie Pops, Słodkie i słone Brownie Cake Pops, oraz Sweet N ' Salty Peanut Butter Chex Mix®.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. Linia 8-calowy kwadratowy patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni; spryskać folię sprayem do gotowania. Dodać i piec brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Użyj folii, aby podnieść ciasteczka z patelni; przyciąć krawędzie.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Kształt pieczone brownies w 1-calowe kulki; miejsce na arkuszu cookie. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
W kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekolady i masła orzechowego odkryte na wysoki 1 minuta, mieszając raz, aż do stopienia i gładkie. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka w mieszaninie czekoladowej i włóż patyczek do 1 kulki brownie nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Zwróć ciastka brownie pops. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Dip każdej kulki do mieszaniny czekolady na pokrycie; dotknij nadmiar. Włóż przeciwległy koniec kija do bloku piankowego.
Posypać wierzch orzeszkami ziemnymi i solą. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.