Słodzona miodem Biała czekolada Kora żurawinowa
Słodzona miodem Biała czekolada Kora żurawiny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz proszek z wanilii, miód, naturalny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Domowa Miodowo-Słodzona Biała Czekolada, Kora Z Białej Czekolady Pistacjowo-Żurawinowej, oraz Przepis Na Białą Czekoladę-Kora Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło kakaowe rozpuścić w podwójnym kotle nad delikatnie gotującą się wodą. Gdy masło kakaowe rozpuści się w lepki, pachnący i lekko żółty olej, wyjmij go z ognia i pozostaw do ostygnięcia na blacie kuchennym przez 20 minut.
Roztopione masło kakaowe wlać do robota kuchennego i wlać miód. Pulsuj trzy lub cztery razy, następnie dodaj proszek z wanilii i skórkę pomarańczową do słodzonego tłuszczu. Proces aż dobrze emulguje, a następnie przenieść masło kakaowe (jeszcze w miski robota kuchennego z blad dołączone) do lodówki i pozostawić do ostygnięcia dalsze 20 minut.
Wyjmij miskę robota kuchennego z lodówki i przymocuj ją ponownie do podstawy. Posłodzone masło kakaowe należy przetworzyć przez minutę lub dwie, aż jego kolor stanie się nieprzezroczysty, a konsystencja kremowa.
Masło kakaowe wlać do miski i złożyć w żurawinę.
Rozprowadzić masło kakaowe i żurawinę na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce do twardego. Włamać się do hunks i służyć.