Słodko-pikantne ogórki na pomidorach

Słodko-pikantne ogórki na pomidorach
Słodko-pikantne ogórki nad pomidorami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka chiles, sól, vidalia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodka i pikantna łopatka wieprzowa z ogórkami Sezamowymi, Ogórki i pomidory w jogurcie, oraz Marynowane ogórki, cebula i pomidory.

Instrukcje

1
Ułóż połowę ogórka w 9-calowym talerzu ciasta. Wierzch z połową cebuli. Powtórz procedurę z pozostałym ogórkiem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Połącz ocet i 5 kolejnych składników (ocet przez chiles) w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę ogórka. Przykryć i marynować w lodówce 1 do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
4
Ułóż plastry pomidora na półmisku; posyp równomiernie 1/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
5
Usuń mieszaninę ogórków z marynaty za pomocą szczelinowej łyżki; ułóż na plastrach pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn