Słodko-pikantne ogórki na pomidorach
Słodko-pikantne ogórki nad pomidorami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka chiles, sól, vidalia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodka i pikantna łopatka wieprzowa z ogórkami Sezamowymi, Ogórki i pomidory w jogurcie, oraz Marynowane ogórki, cebula i pomidory.
Instrukcje
Ułóż połowę ogórka w 9-calowym talerzu ciasta. Wierzch z połową cebuli. Powtórz procedurę z pozostałym ogórkiem i cebulą.
Połącz ocet i 5 kolejnych składników (ocet przez chiles) w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru, mieszając od czasu do czasu.
Wlać gorącą mieszaninę octu na mieszaninę ogórka. Przykryć i marynować w lodówce 1 do 4 dni.
Ułóż plastry pomidora na półmisku; posyp równomiernie 1/8 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Usuń mieszaninę ogórków z marynaty za pomocą szczelinowej łyżki; ułóż na plastrach pomidora.