Słodko-pikantne klopsiki kiełbasiane

Słodko-pikantne klopsiki kiełbasiane
Sweet-Hot Sausage Meatballs to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 14 porcjami. Jedna porcja zawiera 298 kalorii , 11 g białka i 17 g tłuszczu . Za 1,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga dużej ilości kiełbasy wieprzowej, orzechów wodnych, mielonej kiełbasy i syropu klonowego. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i jest gotowy w około 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 31% . Ta ocena jest raczej słaba. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Saucy Hot and Sweet Crockpot Meatballs , One-Pot Sausage Meatballs with Pasta i Easy Asian Sweet Chili Chicken Meatballs .

Instrukcje

1
Zmiksuj orzechy wodne w blenderze, aż będą drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieś do dużej miski; dodaj kiełbasę i dobrze wymieszaj. Uformuj kulki o średnicy 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ułóż klopsiki na natłuszczonej kratce w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Tymczasem w dużym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą, syrop, ocet i sos sojowy; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia i powstania bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Odcedź klopsiki, dodaj do sosu i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn