Słodko-pikantna wołowina Fajitas
Słodko-pikantna wołowina Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz stek z polędwicy wołowej, olej roślinny, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Słodko-pikantne kebaby wołowe, Słodka I Pikantna Wołowina Z Makaronem, oraz Słodkie i pikantne kebaby wołowe.
Instrukcje
Pokrój wołowinę w paski wołowe. (Wołowina jest łatwiejsza do cięcia, jeśli jest częściowo zamrożona, około 1 1/2 godziny.)
Ciepło 12-calowa patelnia lub wok na dużym ogniu.
Dodaj olej; obróć patelnię, aby pokryć stronę.
Dodać wołowinę; stir-fry 2 do 3 minut lub aż złoty kolor; odcedzić. Wymieszać z salsą, ketchupem, brązowym cukrem i musztardą. Gotować i mieszać 1 do 2 minut lub do gorąca.
Podawać w tortillach z pozostałymi składnikami.